Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

´Lichtstilte´ bij Halley

25 november // 20:00 - 21:30

Een hypnotiserende exercitie van inbeeldingskracht en fantasie in muziek en theater waarin je afdaalt naar het binnenste van een zwart gat.
Op zaterdagavond 25 november daalt Project Wildeman in Lichtstilte samen met het publiek steeds langzamer af naar het ultieme nulpunt: het binnenste van een zwart gat, het allerdonkerste mysterie van het universum. In Lichtstilte, een hypnotiserende exercitie van inbeeldingskracht en fantasie in electronische en analoge muziek en theater, word je uitgenodigd het Donkere Niets te ervaren en een nieuw perspectief op Aarde te creëren. In Lichtstilte wordt er gebruik gemaakt van stroboscoop.

Overal om ons heen in onze wereld lijkt er wel heel veel nadruk te liggen op licht. Licht schijnt op alle plaatsen, de hele tijd, ook ‘s nachts. In parken, langs paden, in kantoorpanden, havens, industrieterreinen. Middels een gezamenlijk performatief ritueel gaan we in op de vraag wat al dat licht met ons doet en zoeken we naar een betere balans tussen het licht en het donker. Lichtstilte omarmt de duisternis.

Na afloop aan de voorstelling is er een lezing over zwarte gaten verzorgd door Sterrenwacht Halley. Als de weersomstandigheden gunstig zijn, is er de mogelijkheid om na afloop samen de sterrenhemel te bewonderen.

Locatie, tijd en tickets

De voorstelling vindt plaats bij Sterrenwacht Halley, Halleyweg 1, 5383 KT Vinkel.
Zij begint om 20.00 uur en duurt 1,5 uur. Een ticket kost € 15 per persoon.
Klik hier voor meer informatie en het bestellen van tickets.

 

 

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Sterrenwacht Halley
Halleyweg 1
5383 KT Vinkel,
+ Google Maps
Telefoon:
0412-454999
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Sterrenwacht Halley
Telefoon:
0412-454999
Bekijk de site van Organisator
Back To Top