skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Publieksavond Weekend van de Wetenschap

2 oktober // 20:00 - 22:15

€5

In het Weekend van de Wetenschap (2 en 3 oktober) is de sterrenwacht voor publiek geopend.

Op deze avond zijn aan de zuidelijke hemel de mooie planeten Jupiter en Saturnus zichtbaar. Door de telescopen kunnen we de vier manen van Jupiter goed observeren en ook de ringen van Saturnus. Voorts maakt u kennis met verscheidene bekende en minder bekende sterren en sterrenbeelden, zoals de Poolster, Capella, Grote en Kleine Beer, Cassiopeia, Pegasus en Zwaan.

In het auditorium en het planetarium zijn presentaties over de sterrenhemel en interessante hemelverschijnselen.

Reserveren
Vanwege de pandemie gelden helaas beperkingen. Er zijn twee tijdvakken van één uur. Binnen elk tijdvak kunnen maximaal 25 bezoekers tot de sterrenwacht worden toegelaten. Reservering is nodig.
Het eerste tijdvak is van 20.00-21.00 uur en het tweede tijdvak van 21.15-22.15 uur. De entreeprijs bedraagt € 5,– per persoon (alle leeftijden) en kan bij aankomst met pinnen worden voldaan.

Coronatoegangsbewijs
Een coronatoegangsbewijs is vereist voor alle bezoekers vanaf 13 jaar. Bij aankomst bij de sterrenwacht zult u worden gevraagd dat bewijs te tonen.

Klik hier om maximaal 7 plaatsen in een van de tijdvakken te reserveren. Als een tijdvak is volgeboekt, dan is het doorgestreept en kan men geen plaatsen meer in dat tijdvak reserveren.

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
20:00 - 22:15
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Sterrenwacht Halley
Halleyweg 1
5383 KT Vinkel,
Telefoon:
0412-454999
Site:
www.sterrenwachthalley.nl

Organisator

Sterrenwacht Halley
Telefoon:
0412-454999
Site:
www.sterrenwachthalley.nl
Back To Top