Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Publieksavond

17 mei // 21:00 - 23:00

€6

Op vrijdagavond 17 mei 2024 is de sterrenwacht voor publiek geopend. Het programma begint om 21.00 uur en duurt ongeveer twee uur.

Reserveren van plaatsen
Deze avond kunnen ten hoogste 50 bezoekers bij de sterrenwacht terecht na reservering.
Klik hier om plaatsen te reserveren voor ten hoogste 5 personen. Als de vermelde begin- en eindtijd zijn doorgestreept, zijn alle plaatsen al gereserveerd.

De entreeprijs bedraagt € 6,– per persoon (alle leeftijden) en kan bij tegelijk met het reserveren worden betaald. Koffie, thee, frisdrank e.d. bij de sterrenwacht kunnen alleen met pinnen worden betaald.

Helaas staan vanavond geen planeten aan de sterrenhemel, maar wel de maan. Met de telescopen zijn op de maan bergen, kraters en zeeën prachtig te zien. Bij  onbewolkte hemel wordt aandacht besteed aan bekende en minder bekende sterren en sterrenbeelden, zoals  de Poolster, Arcturus,  Grote en Kleine Beer, Tweelingen en Leeuw. Ook worden de telescopen gericht op sterrenhopen, dubbelsterren en kosmische nevels.

In het auditorium en het planetarium verzorgen Halleyleden presentaties over de sterrenhemel en ons zonnestelsel. Bij slecht weer gaat het programma wel door, maar kunnen we de sterrenhemel niet observeren.

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
21:00 - 23:00
Kosten:
€6

Locatie

Sterrenwacht Halley
Halleyweg 1
5383 KT Vinkel,
+ Google Maps
Telefoon:
0412-454999
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Sterrenwacht Halley
Telefoon:
0412-454999
Bekijk de site van Organisator
Back To Top